يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
ساعت : ۰۱:۴۸
کد خبر: ۱۱۷۱۹۶
|
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۸
اولین چیزی که باید در راستای سلامت بدن خود بدانیم، نحوه درست استفاده از غذا است؛ خواه از نظر انتخاب آن به روش سالم و یا روش‌های پخت و پز و ارائه آن در یک قالب سالم و متعادل. در واقع روش غلط پخت و پز می‌تواند باعث ایجاد بیماری‌های جدی و از دست رفتن مواد مغذی غذا شود. در اینفوگرافیک زیر چند روش جلوگیری از خطر سرطان‌زایی غذاهای کبابی را ببینید.
اینفوگرافیک | چگونه از خطر سرطان‌زایی غذاهای کبابی بکاهیم؟
نظر شما